poster

Se Guds lamm 2017

Tillagt den 19 december 2017 av Erik

Äntligen var det dags för vinterns stora händelse! Erik och Sara spelade tillsammans med ett stort gäng musikaliska vänner musiken från Andrew Petersons julalbum "Behold the Lamb of God", detta i egen översättning. I år hade vi stråkkvartett och ett band bestående av gitarr, bas, piano, trummor och dragspel. Strålande insatser på klarinett och flygelhorn gjordes också. För en full lista över medverkande samt för mer detaljer, var god se sidan musik.esra.nu/segudslamm
Vi spelade i helgen som gick, två stycken julkonserter. På lördagskvällen var vi i Fjällstugan i Jönköping och på söndages var vi i Pingstkyrkan i Eksjö. Alltså var blev det en Smålandshelg i år, efter att ha spelat konserten tre gånger i Linköping och en gång i Örebro tidigare.

← Tillbaka
prev next
prev next