poster

Under huven på esra.nu

Tillagt den 25 oktober 2017 av Erik

Det är inget som märks så mycket på utsidan, men under huven har hela esra.nu byggts om under sommaren och början på hösten. Tidigare har varje sida haft en unik kod, som behövt uppdateras manuellt. Numera styrs hela sajten centralt via en enda fil som hämtar webadressen besökaren visar och bygger upp sidan utifrån vilket innehåll som ska vara synligt på just den adressen. Det hela blir nu mycket mer hanterbart och lättuppdaterat för undertecknad, som sköter allt via formulär Backstage. Poster kan markeras för att visas även på startsidan, i menylisten eller under bara vissa tidsintervall.
Menylisten är också uppdaterad och avspeglar nu mycket bättre varje enskild sida, listan du får fram om du håller muspekaren över rubriken är som en miniatyr av respektive sida. Detta fungerar i nuläget ej för besökare via smartphone eller surfplatta, men det kanske kommer i framtiden!
Du är välkommen att surfa runt på sidan precis som förr! Om du upptäcker något som inte fungerar som det ska är jag tacksam för återkoppling!

← Tillbaka
prev next
prev next