poster

Midsommar på Strandliden

Tillagt den 25 juni 2017 av Erik

På midsommarafton var det tältmöte vid Torpa sommarhem Strandliden. Jag var inbjuden att spela och fick med mig ett härligt band bestående av Sarah Johansson, Johanna Bejstam, Gabriel Hamlin, Emma Ljunggren, Kristoffer Stenlund och John Bergstrand.
Repertoaren var lite blandad. Framför allt framförde vi av undertecknad nyöversatta låtar av Andrew Peterson från USA, från några olika av hans album under de gångna åren. Förutom det blev det lite filmmusik, någon popigare låt samt ett par psalmarrangemang, också av undertecknad. Eleonore Gustafsson från Linköping talade.
Det regnade under större delen av mötet, men vi var ju skyddade i tältet. Min känsla var att materialet var uppskattat på det stora hela.
Kvällen bjöd också ett bra tillfälle för mig att testa lite ny ljudutrustning, i form av en ny digitalmixer på 32 kanaler, som styrs helt trådlöst via dator samt att varje musiker kan styra sin egen monitormix i mobiltelefonen. Känns stabilt!

Foto: Bengt Ljunggren

← Tillbaka
prev next
prev next