poster

Rom 12-17/1 2015

Tillagt den 18 januari 2015 av Erik

Efter tentor kände vi att det var dags att ta en liten semester, så vi åkte till Rom och spenderade fem dagar bort från kylan i Sverige. Turen innehöll mycket sightseeing; vi var vid Colosseum och Foro Romano en dag. Dagen efter besökte vi S:t Peters kyrka och gjorde Vatikanmuseet delvis tillsammans med Daniel och Karin som råkade vara där samtidigt som vi. Detta ledde till en mycket trevlig middag på kvällen. Vi gjorde ett besök i katakomberna vid S:t Priscilla, vilket var mycket intressant, och avslutade sedan resan med en kvällstur bland de gamla byggnaderna samt middag i den gamla och mysiga stadsdelen Trastevere.
Det blev mycket bilder under resan och var bättre att dela dem än här!? Några av dem kan ses nedan.

← Tillbaka
prev next
prev next