poster

Compassion Tour #1

Tillagt den 8 februari 2015 av Erik

Jag har äran att under våren 2015 få vara med på Compassion Tour och spela tillsammans med det sköna Clas Vårdstedt Band. Vi har lovsångskvällar i olika orter i Mellansverige under tre helger i februari/mars och genom dessa kvällar informeras också om den kristna fadderorganisationen Compassion International.

Nedan kan ses några av bilderna som togs under första helgen, med hjälp av min kamera. Under denna helg var vi i Västerås, Uppsala och Linköping.

Välkommen till en stor lovsångskväll över alla gränser! Clas Vårdstedt med 6-mannaband genomför en turné tillsammans med Compassion Sverige för att befria barn från fattigdom i Jesu namn! Vi sjunger för, sjunger mycket med och ger info om hur du kan vara med och förändra världen för en människa. Fri entré

← Tillbaka
prev next
prev next